
Ιαπωνικά μαχαίρια: Επαγγελματικά, Κουζίνα, Ατσάλι, Σεφ
Βλέπετε 1–52 από 268 αποτελέσματα
-
Μαχαίρι σεφ Wusaki San Mai 10Cr15 20cm
-
Μαχαίρι φλούδας MO-V – Samura
-
Μαχαίρι μπριζόλας Yaxell Ketu – Y34913
-
Yaxell Super Gou 125mm μαχαίρι Santoku
-
KC956 Μαχαίρι Kodeba Kanetsune
-
Μαχαίρι σεφ Kai 23cm Wasabi Μαύρο
-
Kai 10cm Shun μαχαίρι χρησιμότητας από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι Santoku Opinel Intempora N°219
-
Suncraft Senzo WA 21cm μαχαίρι Gyuto
-
Yaxell Taishi Utility 12cm μαχαίρι γενικής χρήσης
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης DAMASCUS 67 – Samura
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Böker Damascus Olive
-
Victorinox Swiss Modern Santoku Μαχαίρι με 17cm λαβή καρυδιάς με κηρήθρα
-
Μαχαίρι Deba SekiRyu 165mm
-
Kai 16.5cm Santoku Μαχαίρι Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Damascus μαχαίρι κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι Deba KAI Wasabi Μαύρο – λεπίδα 10,5 cm
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm μαχαίρι ψαλιδίσματος
-
Sayuto 9cm sequoia μαχαίρι φλούδας San Maï
-
Μαχαίρι ντομάτας από Δαμασκό – Samura
-
HZ2-3007DS Μαχαίρι Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta
-
Μαχαίρι Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-
Μαχαίρι Santoku της σειράς Wusaki Pakka X50
-
Seki Magoroku Redwood Kai 15cm μαχαίρι γενικής χρήσης
-
Kai 9cm Shun Nagare Damascus μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Wusaki Damascus μαχαίρι ψαλιδίσματος 10Cr 9cm
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Super 5 – Samura
-
Yaxell Ketu utility 10cm μαχαίρι ψαλιδίσματος
-
Μαχαίρι ψωμιού Yaxell ZEN Damascus 23cm
-
KC955 Μαχαίρι Sujihiki Kanetsune
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Kai 15cm Wasabi Black
-
Kai 9cm Shun μαχαίρι λαχανικών από ανοξείδωτο ατσάλι
-
A233524 Μαχαίρι Arcos Riviera 180mm
-
Suncraft Senzo WA 18cm μαχαίρι Santoku
-
Μαχαίρι σεφ Yaxell Taishi 20cm
-
DAMASCUS 67 μαχαίρι ψαλιδίσματος – Samura
-
Μαχαίρι Böker Damascus Black Santoku
-
Μαχαίρι Santoku Victorinox SwissClassic 17cm με κυψελωτή χρωματιστή λαβή
-
Yaxell Super Gou 12cm μαχαίρι φλούδας
-
Μαχαίρι Kai Santoku 16,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Nagare Damascus μαχαίρι κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι KAI Wasabi Black Nakiri
-
Μαχαίρι Kiritsuke Jaku Seki Ryu 18cm
-
Μαχαίρι Santoku 18cm Fukito με τρύπες Pakka San Maï
-
Μαχαίρι από μπαμπού – Samura
-
Mcusta HZ2-3010DS Splash Hybrid Sujihiki 240 μαχαίρι
-
Usuba Due Cigni Hakucho Μαχαίρι 18cm
-
Μαχαίρι σεφ της σειράς Wusaki Pakka X50
-
Μαχαίρι Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm
-
Kai 9cm Shun Damascus μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Wusaki Damascus 10Cr 12cm μαχαίρι γενικής χρήσης
-
Μαχαίρι Santoku Yaxell Ketu 165mm
Όταν πρόκειται για τη μαγειρική, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή να είναι βαμμένη, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο τον κόσμο των μαχαιριών μαγειρικής… Στον τομέα της μαγειρικής, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή damascened, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων, όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία αποδεικνύονται εξαιρετικά επιτυχημένα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο το σύμπαν των ιαπωνικών μαχαιριών κουζίνας , με τις μεγαλύτερες μάρκες στα χέρια σας, όπως η Kai φυσικά, το σημείο αναφοράς, αλλά και η Mcusta και πολλές άλλες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η κατηγορία “ιαπωνικά μαχαίρια ” εξελίσσεται συνεχώς, με την προσθήκη νέων μαχαιριών και κατασκευαστών. Λεπτομέρειες