
Ιαπωνικά μαχαίρια: Επαγγελματικά, Κουζίνα, Ατσάλι, Σεφ
Βλέπετε 1–52 από 268 αποτελέσματα
-
Suncraft Senzo WA 12cm μικρό μαχαίρι
-
KOTAI Bunka μικρό μαχαίρι
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Meteora – Samura
-
Sujihiki Μαχαίρι Δαμασκού Böker Cuisine – pakka wood
-
Victorinox SwissClassic μαχαίρι Santoku 17cm με κόκκινη κηρήθρα – σε κουτί
-
Μαχαίρι Nakiri SekiRyu 170mm
-
Deba Kai αριστερόχειρας μαχαίρι 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Μαχαίρι Kai Santoku 18cm Shun Classic White
-
Μαχαίρι κουζίνας KAI Wasabi Μαύρο – λεπίδα 20 cm
-
DAMASCUS Μαχαίρι γενικής χρήσης Samura
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Fukito 13cm Pakka San Maï
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης για σιδεράδες – Samura
-
KC945 Μαχαίρι Kanetsune Seki Kengata
-
Μαχαίρι 18cm Santoku Due Cigni Hakucho
-
Wusaki VG-10 Damascus σειρά μαχαίρι γενικής χρήσης
-
Kai Seki Magoroku Redwood 10cm μαχαίρι φλούδας
-
Μαχαίρι ψωμιού Kai 23cm Seki Magoroku Σύνθετο ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι Santoku Wusaki Damascus 10Cr 17cm
-
Μαχαίρι Santoku Meteora – Samura
-
Μαχαίρι σεφ Yaxell Ketu 20cm
-
Μαχαίρι Gyuto SekiRyu 18cm μαύρο ABS – SRP900
-
KC952 Μαχαίρι Santoku Kanetsune
-
Μαχαίρι ψωμιού Kai 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun μαχαίρι κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι
-
165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri μαχαίρι
-
Suncraft Senzo WA 8cm μαχαίρι ψαλιδίσματος
-
Μαχαίρι santoku KOTAI Bunka
-
Ιαπωνικό μαχαίρι Okinawa Gyuto – Samura
-
Μαχαίρι Sujihiki Damascus Böker Kitchen – ξύλο ελιάς
-
Μαχαίρι Santoku Victorinox SwissClassic 17cm μαύρο σε κουτί δώρου
-
Μαχαίρι Santoku SekiRyu 170mm
-
Μαχαίρι Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24cm
-
Μαχαίρι Kai Santoku 18cm Shun damas από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι κουζίνας KAI Wasabi Μαύρο – λεπίδα 15 cm
-
Μαχαίρι Santoku Samura DAMASCUS
-
Μαχαίρι Santoku Fukito 18cm από έβενο X50
-
Μαχαίρι Santoku από μπαμπού – Samura
-
KC946 Μαχαίρι Kanetsune Seki Usubagata
-
Μαχαίρι Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni
-
Μαχαίρι ψωμιού Wusaki σειράς VG-10 Damascus
-
Υβριδικό μαχαίρι σεφ Kai 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Petty 13cm από ανοξείδωτο ατσάλι, ιαπωνικό μαχαίρι ψαλιδίσματος
-
Tokisu 17cm G10 Santoku μαχαίρι
-
Μαχαίρι Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm
-
Σετ 3 μαχαιριών Harakiri – Samura
-
Μαχαίρι Santoku Top Cutlery alveolate 169mm POM – 17271
-
Μαχαίρι SekiRyu Sashimi 21cm μαύρο ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune Υπαξιωματικός μαχαίρι
-
Kai Seki Magoroku Shoso μαχαίρι φλούδας
-
Μαχαίρι σεφ Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty Μαχαίρι 15cm
-
Bunka Suncraft Senzo Damascus Μαχαίρι 20cm
Όταν πρόκειται για τη μαγειρική, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή να είναι βαμμένη, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο τον κόσμο των μαχαιριών μαγειρικής… Στον τομέα της μαγειρικής, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή damascened, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων, όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία αποδεικνύονται εξαιρετικά επιτυχημένα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο το σύμπαν των ιαπωνικών μαχαιριών κουζίνας , με τις μεγαλύτερες μάρκες στα χέρια σας, όπως η Kai φυσικά, το σημείο αναφοράς, αλλά και η Mcusta και πολλές άλλες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η κατηγορία “ιαπωνικά μαχαίρια ” εξελίσσεται συνεχώς, με την προσθήκη νέων μαχαιριών και κατασκευαστών. Λεπτομέρειες