Available Filters

-

Suncraft Senzo Damascus 8cm μαχαίρι ψαλιδίσματος

Ιαπωνικά μαχαίρια: Επαγγελματικά, Κουζίνα, Ατσάλι, Σεφ

Φίλτρο

Όταν πρόκειται για τη μαγειρική, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή να είναι βαμμένη, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο τον κόσμο των μαχαιριών μαγειρικής Στον τομέα της μαγειρικής, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή damascened, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων, όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία αποδεικνύονται εξαιρετικά επιτυχημένα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο το σύμπαν των ιαπωνικών μαχαιριών κουζίνας , με τις μεγαλύτερες μάρκες στα χέρια σας, όπως η Kai φυσικά, το σημείο αναφοράς, αλλά και η Mcusta και πολλές άλλες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η κατηγορία “ιαπωνικά μαχαίρια ” εξελίσσεται συνεχώς, με την προσθήκη νέων μαχαιριών και κατασκευαστών. Λεπτομέρειες