
Ιαπωνικά μαχαίρια: Επαγγελματικά, Κουζίνα, Ατσάλι, Σεφ
Βλέπετε 1–52 από 268 αποτελέσματα
-
Μαχαίρι κοπής KAI Wasabi Black
-
Μαχαίρι για σκάλισμα Yaxell SUPER GOU
-
Μαχαίρι Santoku Yaxell Taishi 125mm
-
Σετ 3 μαχαιριών Shadow – Samura
-
KC462 Μαχαίρι Santoku – Kanetsune
-
17cm Victorinox Grand Maître Rosewood σφυρηλατημένο μαχαίρι Santoku 17cm
-
Μαχαίρι sashimi 270mm SekiRyu
-
Kai Μαχαίρι σεφ 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Μαχαίρι ψωμιού Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Μαχαίρι σεφ Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Μαχαίρι 18cm Santoku Due Cigni Tuscany με κοιλότητα από ξύλο ελιάς
-
Μαχαίρι για σκάλισμα Ketu Konata – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 μαχαίρι
-
Μαχαίρι Santoku Victorinox μαύρο 17cm με κυψελοειδή λεπίδα
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Wusaki Pakka X50 series
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17cm μαχαίρι Santoku
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Kai 15cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kanetsune KB403 μαξιλάρι καθίσματος
-
Μαχαίρι Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm
-
Μαχαίρι κουζίνας Ran Boning – Yaxell
-
Μαχαίρι Santoku Blacksmith – Samura
-
Μαχαίρι Deba SekiRyu 15cm μαύρο ABS – SRP300
-
Μαχαίρι κουζίνας 12.5cm Due Cigni Hakucho
-
Μαχαίρι Nakiri Wusaki σειράς VG-10 Damascus
-
Kai 15cm Shun μαχαίρι κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι Deba KAI Wasabi Μαύρο – λεπίδα 21 cm
-
Μαχαίρι sashimi Suncraft Senzo WA 21cm
-
Yaxell Taishi Μαχαίρι ψωμιού 23cm
-
Μαχαίρι σκιών – Samura
-
Μαχαίρι Santoku Forge – Böker
-
Μαχαίρι Victorinox Santoku Grand Maître σφυρήλατο POM 17cm
-
Μαχαίρι sashimi SekiRyu 240mm
-
Kai Μαχαίρι σεφ 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Μαχαίρι ψωμιού Kai 23cm Shun Nagare damas από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm μαχαίρι Santoku
-
Μαχαίρι φρούτων κεράσι – Kai
-
Μαχαίρι ψωμιού Ketu – Yaxell
-
Μαχαίρι Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150
-
Μαχαίρι Santoku 18cm TB Maestro Ideal forge
-
Μαχαίρι ψωμιού Wusaki Pakka X50 series
-
15.5cm Deba Kai Seki Magoroku μαχαίρι από κόκκινο ξύλο
-
Kai 15cm Shun μαχαίρι χρησιμότητας από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Kanetsune KB402 Πάστα στίλβωσης Rust Clean
-
Μαχαίρι Santoku Wusaki San Mai 10Cr15 17cm
-
SUPER 5 Μαχαίρι Santoku – Samura
-
Yaxell Ketu Μαχαίρι για φέτες – Y34916
-
Arcos Nordika 19cm μαχαίρι Santoku
-
1896 Μαχαίρι Santoku Due Cigni από ξύλο καρυδιάς με κυψελωτή λεπίδα 175mm
-
Μαχαίρι φιλέτου Kai Sole 18cm Wasabi Black
-
Kai 18cm Shun μαχαίρι τσέπης από ανοξείδωτο ατσάλι Santoku 18cm Shun Damascus
-
Μαχαίρι Deba KAI Wasabi Μαύρο – λεπίδα 15 cm
-
Μαχαίρι Deba Suncraft Senzo WA 17cm
Όταν πρόκειται για τη μαγειρική, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή να είναι βαμμένη, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο τον κόσμο των μαχαιριών μαγειρικής… Στον τομέα της μαγειρικής, το ιαπωνικό μαχαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμη και σύμβολο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Ιαπωνία επωφελείται από μια τεχνογνωσία, μια τεχνογνωσία πολύ υψηλής ποιότητας, ιδίως όσον αφορά τη λεπίδα, η οποία μπορεί να είναι σφυρήλατη ή damascened, με τη δεύτερη να είναι η πιο πολύτιμη. Φημισμένο ότι είναι αξιόπιστο και κοφτερό, το ιαπωνικό κουζινομάχαιρο σχεδιάζεται πάντα με τη μεγαλύτερη προσοχή, με σχολαστική επιλογή υλικών για να συμβιβάσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα. Πάντα πολύ άνετο στη χρήση, απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ καθώς και σε επαγγελματίες λάτρεις της μαγειρικής που επιθυμούν να αγοράσουν ένα μαχαίρι υψηλών προδιαγραφών . Η ιαπωνική γαστρονομία εξάγεται ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη, αρκεί να δείτε τις πωλήσεις ασιατικών πιάτων, όπως το σούσι ή τα egg rolls, για παράδειγμα, τα οποία αποδεικνύονται εξαιρετικά επιτυχημένα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε ένα ιαπωνικό πιάτο από το να χρησιμοποιήσετε ένα ιαπωνικό κουζινομάχαιρο; Ειδικά από τη στιγμή που στο ηλεκτρονικό κατάστημα machairi-stileto.gr , θα βρείτε όλους τους τύπους ιαπωνικών μαχαιριών : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri χωρίς να ξεχνάμε τα μαχαίρι Santoku το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό. Σε κάθε ιαπωνικό μαχαίρι η αντιστοιχία του με το ευρωπαϊκό του μοντέλο, έτσι ώστε το Yanagiba να είναι ένα μαχαίρι για φέτες , το Nakiri ένα μαχαίρι για λαχανικά./strong> , το Gyuto ένα μαχαίρι του σεφ , το Deba ένα μαχαίρι για ψάρια και το Pankiri ένα μαχαίρι για ψωμί . Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο μάγειρας θα είναι σε θέση να κόψει σε φέτες οποιοδήποτε φαγητό! Στην ιστοσελίδα μας, σας προσφέρουμε όλο το σύμπαν των ιαπωνικών μαχαιριών κουζίνας , με τις μεγαλύτερες μάρκες στα χέρια σας, όπως η Kai φυσικά, το σημείο αναφοράς, αλλά και η Mcusta και πολλές άλλες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς η κατηγορία “ιαπωνικά μαχαίρια ” εξελίσσεται συνεχώς, με την προσθήκη νέων μαχαιριών και κατασκευαστών. Λεπτομέρειες