
Μαχαίρια κουζίνας
Βλέπετε 1–52 από 819 αποτελέσματα
-
Σετ 4 μαχαιριών μπριζόλας TB Auguste
-
Top Cutlery μαύρο μπλοκ μαχαιριών ABS
-
Μαχαίρι Böker Damascus Black Santoku
-
Μαχαίρι Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150
-
Opinel Essentiels αποφλοιωτής n°315 κόκκινη λεπίδα 6cm
-
Μαχαίρι σκαλίσματος Victorinox Grand Maître POM μαύρο σφυρήλατο
-
Χασαπομάχαιρο Victorinox Swibo, στενή λεπίδα, αντίστροφη πλάτη
-
Victorinox μαχαίρι χωρίς κόκαλα με στενή λεπίδα και αντίστροφη πλάτη fibrox λευκό
-
Μαχαίρι αιμορραγίας Victorinox μπλε fibrox ευθεία πλάτη
-
Μαχαίρι κουζίνας Victorinox 18cm μαύρο
-
Μαχαίρι Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-
Μαχαίρι Deba SekiRyu 165mm
-
Κενή θήκη κουζίνας – Wusaki
-
Μαχαίρι Nakiri Kai 16,5cm Shun damas από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Opinel μαχαίρι πρωινού πορτοκαλί 11.5cm από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Σετ κουτιού Opinel Trio Parallel
-
Μπλοκ 7 μαχαιριών Böker 130425SET Damascus
-
Arcos Riviera Μαχαίρι σεφ – 250mm
-
Μαχαίρι γραφείου Opinel N°112 Aubergine
-
Triangle lullaby chopper 18cm μονής λεπίδας
-
Μαχαίρι Santoku Jaku Seki Ryu 18cm
-
Μαχαίρι σεφ Yaxell Taishi 20cm
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Victorinox 10cm μαύρο
-
Victorinox Swiss Modern table μαύρο σετ μαχαιροπίρουνων 24 τεμαχίων
-
Fukito 9cm Pakka San Maï μαχαίρι φλούδας
-
Μαχαίρι ζαμπόν TB Maestro Ideal Forge 30cm
-
Arcos Office Natura μαχαίρι
-
Μαχαίρι γραφείου Opinel n°112 φούξια
-
Μαχαίρι Deba SekiRyu 15cm με ξύλινη λαβή – SRH300
-
Deba SekiRyu μικρό μαχαίρι 105mm ABS μαύρο – SRP301
-
Μαχαίρι Victorinox Swiss Modern Chef με μαύρη λαβή
-
Μαχαίρι γδαρσίματος Victorinox 15cm μαύρο
-
Μαχαίρι αποστεώσεως Victorinox με μαύρη αντίστροφη λεπίδα fibrox
-
Χασαπομάχαιρο Victorinox με κίτρινη λαβή fibrox
-
Μαχαίρι Santoku Victorinox μαύρο 17cm με κυψελοειδή λεπίδα
-
1896 Μαχαίρι σεφ Due Cigni, καρυδιά, λεπίδα 15cm
-
Μαχαίρι ψαλιδίσματος σειράς Wusaki Pakka X50
-
Kai Μαχαίρι σεφ 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Μαχαίρι ψωμιού Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Nogent *** μπλε μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι για στρείδια
-
KC142 SANTOKU Μαχαίρι Kanetsune
-
Σετ επιτραπέζιων μαχαιριών Opinel 4 – Esprit Campagne
-
Arcos A231300 Μαχαίρι ψωμιού Riviera – 200 mm
-
KAI Wasabi Μαύρο μαχαίρι Yanagiba – λεπίδα 24 cm
-
Σετ 2 μαχαιριών για μπριζόλες Victorinox 12cm από ξύλο σφενδάμου
-
Arcos Linea 140mm μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων με μικροδόντια
-
Σετ 3 μαχαιριών Wusaki San Mai 10Cr15 Pakkawood – Universal Chef Office
-
Κουτί με 20 Victorinox Swiss Classic 10cm flashy μαχαίρια γραφείου διάφορα
-
Θήκη μαχαιριού KOTAI από δέρμα και καμβά
-
Victorinox Swiss Modern σετ μπριζόλας 12 τεμαχίων σε παστέλ πράσινο χρώμα
-
Victorinox σετ οικιακής χρήσης 24 τεμαχίων, συμπεριλαμβανομένων 6 μαχαιριών για τραπέζι
-
Σετ 3 μαχαιριών Harakiri – Samura
Για να μαγειρέψετε καλά, χρειάζεστε σίγουρα ταλέντο, εμπειρία, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην προκειμένη περίπτωση, καλά μαχαίρια κουζίνας . Μέσω αυτής της κατηγορίας, θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα το μαχαίρι κουζίνας που χρειάζεστε. Είτε ετοιμάζετε πρωινό, είτε μεσημεριανό γεύμα, είτε ακόμη και δείπνο, η μεγάλη γκάμα μαχαιριών και εργαλείων κουζίνας θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε όλα τα φαγητά σας χωρίς εξαίρεση, με τη μεγαλύτερη προσοχή, τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαχαίρι κουζίνας, για ποιο λόγο;
Αν είστε αρχάριοι στη μαγειρική, ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό μαχαίρι μαγειρικής και όχι ένα απλό μαχαίρι. Εξάλλου, και τα δύο κόβουν. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο χαμένοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την πληθώρα των μοντέλων. Μπορεί ακόμη και να θεωρείτε ότι είναι λίγο άσκοπο και προορίζεται για μια ιδιότροπη ελίτ. Αλλά δεν είναι. Αν απλά αγαπάτε το καλό φαγητό, ένα πραγματικό μαχαίρι κουζίνας είναι απαραίτητο για να πετύχετε μαλακές, ζουμερές ή τραγανές υφές και να απελευθερώσετε μεθυστικές μυρωδιές. Κόβοντας καθαρά, χωρίς προσπάθεια ή πίεση, εμποδίζει το φαγητό να συνθλίβεται, διατηρεί την υφή του, μειώνει την απώλεια χυμού και επιτρέπει το ομοιόμορφο μαγείρεμα. Οι γαστρονόμοι θα εκτιμήσουν επίσης την προσεγμένη παρουσίαση των τροφίμων, η οποία κολακεύει το μάτι και ανοίγει την όρεξη. Ένα κουζινομάχαιρο είναι απαραίτητο για τη σωστή διάταξη των συστατικών σε ένα πιάτο ή το στρώσιμο ορεκτικών πιάτων.
Ποιο μαχαίρι για την κουζίνα;
Στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, τα δύο βασικά μαχαίρια μαγειρικής είναι το μαχαίρι του σεφ και το μαχαίρι σαντόκου . Κόβουν προσεκτικά σχεδόν όλα τα τρόφιμα και είναι απαραίτητα για την προετοιμασία μεγάλου αριθμού πιάτων.
Το μαχαίρι του σεφ
Το μαχαίρι του σεφ επωφελείται από τη μεγάλη ευελιξία, με τη δυνατότητα να κόβει… Για να μαγειρέψετε καλά, χρειάζεστε σίγουρα ταλέντο και εμπειρία, αλλά χρειάζεστε επίσης τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην προκειμένη περίπτωση, τα καλά μαχαίρια του σεφ . Μέσω αυτής της κατηγορίας, θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα το μαχαίρι μαγειρικής που χρειάζεστε. Είτε ετοιμάζετε πρωινό, είτε μεσημεριανό γεύμα, είτε ακόμη και δείπνο, η μεγάλη γκάμα μαχαιριών και εργαλείων κουζίνας θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε όλα τα φαγητά σας χωρίς εξαίρεση, με τη μεγαλύτερη προσοχή, τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαχαίρι κουζίνας, για ποιο λόγο;
Αν είστε αρχάριοι στη μαγειρική, ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό μαχαίρι μαγειρικής και όχι ένα απλό μαχαίρι. Εξάλλου, και τα δύο κόβουν. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο χαμένοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την πληθώρα των μοντέλων. Μπορεί ακόμη και να θεωρείτε ότι είναι λίγο άσκοπο και προορίζεται για μια ιδιότροπη ελίτ. Αλλά δεν είναι. Αν απλά αγαπάτε το καλό φαγητό, ένα πραγματικό μαχαίρι κουζίνας είναι απαραίτητο για να πετύχετε μαλακές, ζουμερές ή τραγανές υφές και να απελευθερώσετε μεθυστικές μυρωδιές. Κόβοντας καθαρά, χωρίς προσπάθεια ή πίεση, εμποδίζει το φαγητό να συνθλίβεται, διατηρεί την υφή του, μειώνει την απώλεια χυμού και επιτρέπει το ομοιόμορφο μαγείρεμα. Οι γαστρονόμοι θα εκτιμήσουν επίσης την προσεγμένη παρουσίαση των τροφίμων, η οποία κολακεύει το μάτι και ανοίγει την όρεξη. Ένα κουζινομάχαιρο είναι απαραίτητο για τη σωστή διάταξη των συστατικών σε ένα πιάτο ή το στρώσιμο ορεκτικών πιάτων.
Ποιο μαχαίρι για την κουζίνα;
Στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, τα δύο βασικά μαχαίρια μαγειρικής είναι το μαχαίρι του σεφ και το μαχαίρι σαντόκου . Κόβουν προσεκτικά σχεδόν όλα τα τρόφιμα και είναι απαραίτητα για την προετοιμασία μεγάλου αριθμού πιάτων.
Το μαχαίρι του σεφ
Το μαχαίρι του σεφ επωφελείται από τη μεγάλη ευελιξία, με την ικανότητα να μπορεί να κόβει διάφορα είδη τροφίμων χωρίς την παραμικρή δυσκολία και σε διάφορα σχήματα. Η λεπίδα του έχει διαστάσεις μεταξύ 15 και 30 εκατοστών, προσφέροντας σταθερότητα, έλεγχο και αθόρυβη δύναμη κατά την κοπή. Η ευθεία, αιχμηρή αιχμή της τρυπάει.
Το μαχαίρι Santoku
Το μαχαίρι Santoku, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από την Ιαπωνία, αλλά έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Μικρότερο, η λεπίδα του έχει μήκος περίπου 18 εκατοστά. Μερικές φορές έχει κηρήθρες, οι οποίες αποτρέπουν την προσκόλληση του φαγητού στο ατσάλι. Η άκρη της πέφτει προς τα κάτω, πρακτική για κάθετο χειρισμό. Αυτό το ιαπωνικό μαχαίρι κουζίνας είναι εξίσου ευέλικτο με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, με τη διαφορά ότι βασίζεται λίγο περισσότερο στην ακρίβεια και την ευελιξία.
Ποιο ατσάλι για το κουζινομάχαιρό σας;
Τα μαχαίρια κουζίνας κυκλοφορούν σε τρία βασικά κράματα: ανοξείδωτο ατσάλι, ανθρακούχο ατσάλι και ατσάλι Δαμασκού. Μην ξεχνάτε και το κεραμικό, ένα υλικό από μόνο του.
Ανοξείδωτο ατσάλι
Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε στην κουζίνα, καθώς σκουριάζει ελάχιστα και χρησιμεύει σχετικά πολύ. Αν το ατσάλι δεν είναι πολύ σκληρό, μπορείτε να ακονίζετε μόνοι σας τη λεπίδα από καιρό σε καιρό, ώστε να ξαναβρίσκει μια καλής ποιότητας ακμή. Και αν η λαβή είναι συνθετική, δεν θα χρειαστεί να την καθαρίζετε με το χέρι, καθώς το μαχαίρι μπορεί να μπει κατευθείαν στο πλυντήριο πιάτων. Υπάρχουν όλα τα είδη ανοξείδωτου χάλυβα, από τα πιο απλά για μέτριους προϋπολογισμούς έως τα πιο περίτεχνα για απαιτητικούς χρήστες.
Ανθρακούχος χάλυβας
Ο ανθρακούχος χάλυβας είναι πολύ συνηθισμένος στα επαγγελματικά μαχαίρια κουζίνας . Η ενισχυμένη σκληρότητά του τον καθιστά πιο εύθραυστο και πιο δύσκολο στο ακόνισμα, αλλά από την άλλη πλευρά, η κοπτική ακμή της λεπίδας αποδίδει σημαντικά καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης ένας χάλυβας που μπορεί να διαβρωθεί εάν εκτεθεί στο νερό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτή η ευαισθησία διορθώνεται εύκολα με το σχολαστικό στέγνωμα του μαχαιριού σας μετά το πλύσιμο στη βρύση.
Ατσάλι Δαμασκού
Το ατσάλι Δαμασκού είναι ένα πολυτελές κράμα που συναντάται συχνά στα ιαπωνικά μαχαίρια κουζίνας . Εκείνα των σεφ με αστέρια Michelin και των διάσημων εστιατορίων. Αυτός ο χάλυβας αποτελείται από έναν πολύ σκληρό πυρήνα, ο οποίος φιλοξενεί πιο μαλακά στρώματα χάλυβα. Το αποτέλεσμα είναι οι όμορφες κυματιστές γραμμές στη λεπίδα. Με την αυξημένη σκληρότητα, η λεπίδα κόβει με εξαιρετική, μακράς διάρκειας ακρίβεια, απαλλάσσοντάς σας από τους περιορισμούς του ακονίσματος. Ένα ιαπωνικό μαχαίρι Damascus θα πρέπει να καθαρίζεται με το χέρι για να διατηρείται η εξαίσια φυσική του διακόσμηση και οι αξιοσημείωτες ιδιότητές του.
Κεραμικά
Τα κεραμικά μαχαίρια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Προσφέρουν ορισμένα διόλου ευκαταφρόνητα πλεονεκτήματα: κοφτερές ακμές και υγιεινές κοπές. Από την άλλη πλευρά, το υλικό αυτό είναι πιο εύθραυστο και επομένως πιο εύθραυστο, γεγονός που αποτρέπει ορισμένους μάγειρες από το να κάνουν το βήμα. Λεπτομέρειες