Μαχαίρια τυριού
Προβάλλονται όλα - 9 αποτελέσματα
-
Μαχαίρι Camembert από ανοξείδωτο ατσάλι 11cm με λαβή από έβενο
-
Μαχαίρι Camembert, με πλήρη λαβή 11cm από φιστίκι, από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Μαχαίρι Camembert 11cm από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβή από ξύλο ελιάς
-
Μαχαίρι τυριού και βουτύρου Victorinox 21cm μαύρο fibrox με κυψελωτή λεπίδα
-
Σετ μαχαιριών και πιρουνιών τυριού Opinel
-
Μαχαίρι τυριού G.David Laguiole με λαβή από ξύλο ελιάς
-
Μαχαίρι τυριού Victorinox SwissClassic μαύρο 11cm
-
Μαχαίρι τυριού Nontron με σφαιρική λαβή
-
Μαχαίρι Camembert 11cm από ανοξείδωτο ατσάλι με λαβή από ξύλο καρυδιάς
Το μαχαίρι τυριού χρησιμοποιείται κυρίως για τον τεμαχισμό τυριού. Διαθέτει διάτρητη ή κυψελωτή λεπίδα για να μην κολλάει το μαλακό τυρί. Όσον αφορά τα σκληρά τυριά, τα κόβει σε φέτες με μια συμπαγή, λεπτή λεπίδα.
Απαραίτητο αξεσουάρ για την απόλαυση του καλού τυριού
Όλοι αγαπούν το τυρί , ένα φαγητό που συχνά προσφέρεται σε πιατέλα μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Αλλά για να απολαύσετε αυτή τη λιχουδιά στο έπακρο, πρέπει να μπορείτε να την κόψετε σωστά με ένα κατάλληλο μαχαίρι . Και εδώ, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, αυτή είναι η κατηγορία του ιστότοπου που περιέχει μόνο μαχαίρια τυριού υψηλής ποιότητας. Triangle , Laguiole , Nontron , Victorinox : κατασκευαστές υψηλού προφίλ που κατασκευάζουν συνεχώς μαχαίρια τυριού αντάξια των μεγαλύτερων τραπεζιών.
Ποιο μαχαίρι για ποιο τυρί;
Πάντως, η επιλογή του κατάλληλου μαχαιριού τυριού δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Αυτό συμβαίνει επειδή το τυρί είναι ένα τρόφιμο με τη δική του υφή και το δικό του είδος πάστας. Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουν ότι ορισμένα τυριά έχουν σκληρή, εύπλαστη, ρευστή ή μαλακή πάστα. Και προφανώς, ανάλογα με την πάστα, το προσαρμοσμένο μαχαίρι δεν θα είναι το ίδιο! Για παράδειγμα, σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά διπλής κόψης μαχαίρια , τα οποία είναι γενικά αυτά που σκεφτόμαστε πρώτα όταν αναφέρουμε τη λέξη “μαχαίρι τυριού “. Αυτός ο τύπος μαχαιριού είναι ιδανικός για την κοπή μαλακών τυριών με ευκολία και ακρίβεια: η διπλή αιχμή στο άκρο της λεπίδας χρησιμοποιείται προφανώς για να μπορεί να σερβιριστεί εύκολα το τυρί στο πιάτο τρυπώντας το. Μπορείτε επίσης να βρείτε μαχαίρια των οποίων η λεπίδα έχει πολλές τρύπες . Αυτό δεν είναι κατασκευαστικό ελάττωμα, γίνεται μάλιστα επίτηδες, ώστε να μπορείτε να κόβετε σε φέτες ένα τυρί που τρέχει χωρίς να κολλάει στη λεπίδα. Θα βρείτε επίσης σετ που περιέχουν το μαχαίρι τυριού με το αντίστοιχο πιρούνι για σερβίρισμα: τέλεια σετ δώρου για όλους τους λάτρεις του τυριού!