Μαχαίρια πίτσας: Κόπτης, Εργαλεία κουζίνας
Προβάλλονται όλα - 7 αποτελέσματα
-
Victorinox SwissClassic Κίτρινο μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα 12cm
-
Victorinox Swissclassic πορτοκαλί μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα 12cm
-
Victorinox SwissClassic ροζ μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα 12cm
-
Victorinox SwissClassic κόκκινο μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα 12cm
-
Victorinox Swissclassic Μπλε μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα 12cm
-
Victorinox SwissClassic Green 12cm Μαχαίρι για πίτσα και μπριζόλα
-
Μαύρο μαχαίρι πίτσας από ανοξείδωτο ατσάλι
Λίγοι άνθρωποι έχουν ένα πραγματικό μαχαίρι για πίτσα στο συρτάρι της κουζίνας τους. Αρκετά συχνά, ένα απλό τυπικό μαχαίρι χρησιμοποιείται για να κόψει μια πίτσα . Αλλά ένα τέτοιο αξεσουάρ δεν έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό. Ως αποτέλεσμα, οι φέτες είναι ανομοιόμορφες, οι γαρνιτούρες γλιστρούν έξω από τη ζύμη, η ζύμη καταστρέφεται… Για να μοιραστείτε σωστά μια πίτσα με την οικογένεια ή τους φίλους σας, επιλέξτε ένα μαχαίρι για πίτσα που θα σας δώσει τακτοποιημένες μερίδες και σταθερή επικάλυψη στο πιάτο.
Μαχαίρια πίτσας με οδοντωτή λεπίδα
Τα μαχαίρια πίτσας χαρακτηρίζονται γενικά από μια σχετικά μακριά, οδοντωτή λεπίδα. Τα μοντέλα της ελβετικής μάρκας Victorinox έχουν μήκος λεπίδας 12 cm, προκειμένου να κόβουν φέτες για ένα άτομο. Η οδοντωτή οδόντωση είναι σε θέση να κόβει καθαρά παχιά ή λεπτή κρούστα, χωρίς να σκίζει τη γέμιση. Αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει μερίδες με καλά ευθυγραμμισμένες άκρες και γέμιση στη θέση της, για μια προσεγμένη παρουσίαση. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα άοσμο κράμα που δεν αφήνει καμία επίγευση στο φαγητό και αντιστέκεται στη διάβρωση. Τα μαχαίρια για πίτσα της Victorinox διαθέτουν λαβή χυτευμένη από fibrox, ένα πλαστικό και ελαστικό υλικό. Είναι ελαφριά, ευχάριστη στην αφή, αντιολισθητική και ανθεκτική στη χειροκίνητη πίεση. Ο συνδυασμός ανοξείδωτου χάλυβα και fibrox σημαίνει ότι αυτά τα αξεσουάρ είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, καθαρίζονται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια στη χρήση. Ζήστε επιτέλους την αυθεντική απόλαυση μιας παραδοσιακής ιταλικής πίτσας με τα μαχαίρια μας που είναι ειδικά φτιαγμένα για την κοπή της.