
Μαχαίρια κουζίνας
Βλέπετε 1–52 από 819 αποτελέσματα
-
Σετ 6 μαχαιριών για μπριζόλες από δρύινο ανοξείδωτο ατσάλι Roger Goldsmith’s
-
Suncraft Senzo WA 8cm μαχαίρι ψαλιδίσματος
-
Μαχαίρι Santoku Wusaki Damascus 10Cr 17cm
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm λείο μεσαίο άκρο ροζ
-
Προστατευτικό γάντι με αλυσίδα WILCO
-
Σετ 2 μαχαιριών Sayuto sequoia San Maï – Chef Office
-
Σετ 3 μαχαιριών Harakiri – Samura
-
Μαχαίρι Santoku από μπαμπού – Samura
-
Μαχαίρι Santoku 165mm – SekiRyu
-
Kai εύκαμπτη σανίδα κοπής
-
Μαχαίρι κουζίνας Nordika Arcos 14cm
-
Victorinox Grand Maître σφυρήλατο μαχαίρι με ράμφος πουλιού POM 8cm
-
Victorinox SwissClassic μαχαίρι χωρίς κόκαλα 6.8413.15B – σε κάρτα
-
Σετ μαχαιριών και πιρουνιών τυριού Opinel
-
Μαχαίρι Victorinox Bone-Out/Bleeding Μαύρο μαχαίρι Fibrox Μαύρο Fibrox Medium Tip Blade
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Darkwood Déglon με ράμφος πουλιού
-
Μαχαίρι κουζίνας TB Maestro Ideal forge 15cm
-
KC955 Μαχαίρι Sujihiki Kanetsune
-
Μαχαίρι τσέπης VG-10 Damascus Series Wusaki Santoku
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17cm μαχαίρι Santoku
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Kai 15cm Tim Mälzer Kamagata
-
Μαχαίρι τυριού G.David Laguiole με λαβή από ξύλο ελιάς
-
Μαχαίρι Santoku Opinel Intempora N°219
-
A241500 Χρώμα Prof. Arcos Μαχαίρι 160mm
-
Μαχαίρι λαχανικών Opinel N°114 Apple Green
-
KAI Wasabi Μαύρο μαχαίρι γενικής χρήσης – λεπίδα 10 cm
-
Triangle lullaby chopper 23cm μονής λεπίδας
-
DAMASCUS Μαχαίρι γενικής χρήσης Samura
-
Yaxell Super Gou μαχαίρι φρεζαρίσματος
-
Victorinox Swiss Classic πτυσσόμενο μαχαίρι γραφείου μαύρο λείο
-
Victorinox Swiss Modern 24 τεμαχίων σετ μπριζόλας βατόμουρο
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Fukito 13cm Pakka San Maï
-
Σετ 4 μαχαιριών μπριζόλας TB Hector
-
Yaxell Ketu Μαχαίρι για φέτες – Y34916
-
Μαχαίρι γενικής χρήσης Böker Damascus Black
-
Μαχαίρι Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180
-
Opinel Essentiels αποφλοιωτής n°315 πράσινη λεπίδα 6cm
-
Μαχαίρι για μπριζόλες Victorinox Grand Maître POM μαύρο σφυρήλατο
-
Χασαπομάχαιρο Victorinox Swibo, στενή λεπίδα, λαβή κρίκετ
-
Victorinox πράσινο μαχαίρι αποκόλλησης από fibrox, στενή λεπίδα
-
Ιδανικό μαχαίρι ψωμιού Sabatier DEG Déglon
-
Μαχαίρι ψαλιδίσματος Victorinox μαύρο με χρησιμοποιημένη εύκαμπτη λεπίδα 20cm
-
Usuba Due Cigni Hakucho Μαχαίρι 18cm
-
Yaxell Super Gou 12cm μαχαίρι φλούδας
-
Κενή θήκη κουζίνας – Wusaki
-
Kai 15cm Shun μαχαίρι κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι
-
Au Nain ergo μαχαίρι στρειδιών
-
Μαχαίρι Maserin GOURMET bokote
-
Κεραμικό μαχαίρι κουζίνας Böker 1300C25 117mm
-
A233624 Μαχαίρι Arcos Riviera 200 mm
-
Μαχαίρι γραφείου Opinel N°112 Mandarine
-
Σετ 6 μαχαιριών μπριζόλας Laguiole Dozorme bubinga σε κουτί
Για να μαγειρέψετε καλά, χρειάζεστε σίγουρα ταλέντο, εμπειρία, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην προκειμένη περίπτωση, καλά μαχαίρια κουζίνας . Μέσω αυτής της κατηγορίας, θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα το μαχαίρι κουζίνας που χρειάζεστε. Είτε ετοιμάζετε πρωινό, είτε μεσημεριανό γεύμα, είτε ακόμη και δείπνο, η μεγάλη γκάμα μαχαιριών και εργαλείων κουζίνας θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε όλα τα φαγητά σας χωρίς εξαίρεση, με τη μεγαλύτερη προσοχή, τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαχαίρι κουζίνας, για ποιο λόγο;
Αν είστε αρχάριοι στη μαγειρική, ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό μαχαίρι μαγειρικής και όχι ένα απλό μαχαίρι. Εξάλλου, και τα δύο κόβουν. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο χαμένοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την πληθώρα των μοντέλων. Μπορεί ακόμη και να θεωρείτε ότι είναι λίγο άσκοπο και προορίζεται για μια ιδιότροπη ελίτ. Αλλά δεν είναι. Αν απλά αγαπάτε το καλό φαγητό, ένα πραγματικό μαχαίρι κουζίνας είναι απαραίτητο για να πετύχετε μαλακές, ζουμερές ή τραγανές υφές και να απελευθερώσετε μεθυστικές μυρωδιές. Κόβοντας καθαρά, χωρίς προσπάθεια ή πίεση, εμποδίζει το φαγητό να συνθλίβεται, διατηρεί την υφή του, μειώνει την απώλεια χυμού και επιτρέπει το ομοιόμορφο μαγείρεμα. Οι γαστρονόμοι θα εκτιμήσουν επίσης την προσεγμένη παρουσίαση των τροφίμων, η οποία κολακεύει το μάτι και ανοίγει την όρεξη. Ένα κουζινομάχαιρο είναι απαραίτητο για τη σωστή διάταξη των συστατικών σε ένα πιάτο ή το στρώσιμο ορεκτικών πιάτων.
Ποιο μαχαίρι για την κουζίνα;
Στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, τα δύο βασικά μαχαίρια μαγειρικής είναι το μαχαίρι του σεφ και το μαχαίρι σαντόκου . Κόβουν προσεκτικά σχεδόν όλα τα τρόφιμα και είναι απαραίτητα για την προετοιμασία μεγάλου αριθμού πιάτων.
Το μαχαίρι του σεφ
Το μαχαίρι του σεφ επωφελείται από τη μεγάλη ευελιξία, με τη δυνατότητα να κόβει… Για να μαγειρέψετε καλά, χρειάζεστε σίγουρα ταλέντο και εμπειρία, αλλά χρειάζεστε επίσης τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην προκειμένη περίπτωση, τα καλά μαχαίρια του σεφ . Μέσω αυτής της κατηγορίας, θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα το μαχαίρι μαγειρικής που χρειάζεστε. Είτε ετοιμάζετε πρωινό, είτε μεσημεριανό γεύμα, είτε ακόμη και δείπνο, η μεγάλη γκάμα μαχαιριών και εργαλείων κουζίνας θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε όλα τα φαγητά σας χωρίς εξαίρεση, με τη μεγαλύτερη προσοχή, τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαχαίρι κουζίνας, για ποιο λόγο;
Αν είστε αρχάριοι στη μαγειρική, ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό μαχαίρι μαγειρικής και όχι ένα απλό μαχαίρι. Εξάλλου, και τα δύο κόβουν. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο χαμένοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την πληθώρα των μοντέλων. Μπορεί ακόμη και να θεωρείτε ότι είναι λίγο άσκοπο και προορίζεται για μια ιδιότροπη ελίτ. Αλλά δεν είναι. Αν απλά αγαπάτε το καλό φαγητό, ένα πραγματικό μαχαίρι κουζίνας είναι απαραίτητο για να πετύχετε μαλακές, ζουμερές ή τραγανές υφές και να απελευθερώσετε μεθυστικές μυρωδιές. Κόβοντας καθαρά, χωρίς προσπάθεια ή πίεση, εμποδίζει το φαγητό να συνθλίβεται, διατηρεί την υφή του, μειώνει την απώλεια χυμού και επιτρέπει το ομοιόμορφο μαγείρεμα. Οι γαστρονόμοι θα εκτιμήσουν επίσης την προσεγμένη παρουσίαση των τροφίμων, η οποία κολακεύει το μάτι και ανοίγει την όρεξη. Ένα κουζινομάχαιρο είναι απαραίτητο για τη σωστή διάταξη των συστατικών σε ένα πιάτο ή το στρώσιμο ορεκτικών πιάτων.
Ποιο μαχαίρι για την κουζίνα;
Στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, τα δύο βασικά μαχαίρια μαγειρικής είναι το μαχαίρι του σεφ και το μαχαίρι σαντόκου . Κόβουν προσεκτικά σχεδόν όλα τα τρόφιμα και είναι απαραίτητα για την προετοιμασία μεγάλου αριθμού πιάτων.
Το μαχαίρι του σεφ
Το μαχαίρι του σεφ επωφελείται από τη μεγάλη ευελιξία, με την ικανότητα να μπορεί να κόβει διάφορα είδη τροφίμων χωρίς την παραμικρή δυσκολία και σε διάφορα σχήματα. Η λεπίδα του έχει διαστάσεις μεταξύ 15 και 30 εκατοστών, προσφέροντας σταθερότητα, έλεγχο και αθόρυβη δύναμη κατά την κοπή. Η ευθεία, αιχμηρή αιχμή της τρυπάει.
Το μαχαίρι Santoku
Το μαχαίρι Santoku, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από την Ιαπωνία, αλλά έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Μικρότερο, η λεπίδα του έχει μήκος περίπου 18 εκατοστά. Μερικές φορές έχει κηρήθρες, οι οποίες αποτρέπουν την προσκόλληση του φαγητού στο ατσάλι. Η άκρη της πέφτει προς τα κάτω, πρακτική για κάθετο χειρισμό. Αυτό το ιαπωνικό μαχαίρι κουζίνας είναι εξίσου ευέλικτο με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, με τη διαφορά ότι βασίζεται λίγο περισσότερο στην ακρίβεια και την ευελιξία.
Ποιο ατσάλι για το κουζινομάχαιρό σας;
Τα μαχαίρια κουζίνας κυκλοφορούν σε τρία βασικά κράματα: ανοξείδωτο ατσάλι, ανθρακούχο ατσάλι και ατσάλι Δαμασκού. Μην ξεχνάτε και το κεραμικό, ένα υλικό από μόνο του.
Ανοξείδωτο ατσάλι
Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε στην κουζίνα, καθώς σκουριάζει ελάχιστα και χρησιμεύει σχετικά πολύ. Αν το ατσάλι δεν είναι πολύ σκληρό, μπορείτε να ακονίζετε μόνοι σας τη λεπίδα από καιρό σε καιρό, ώστε να ξαναβρίσκει μια καλής ποιότητας ακμή. Και αν η λαβή είναι συνθετική, δεν θα χρειαστεί να την καθαρίζετε με το χέρι, καθώς το μαχαίρι μπορεί να μπει κατευθείαν στο πλυντήριο πιάτων. Υπάρχουν όλα τα είδη ανοξείδωτου χάλυβα, από τα πιο απλά για μέτριους προϋπολογισμούς έως τα πιο περίτεχνα για απαιτητικούς χρήστες.
Ανθρακούχος χάλυβας
Ο ανθρακούχος χάλυβας είναι πολύ συνηθισμένος στα επαγγελματικά μαχαίρια κουζίνας . Η ενισχυμένη σκληρότητά του τον καθιστά πιο εύθραυστο και πιο δύσκολο στο ακόνισμα, αλλά από την άλλη πλευρά, η κοπτική ακμή της λεπίδας αποδίδει σημαντικά καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης ένας χάλυβας που μπορεί να διαβρωθεί εάν εκτεθεί στο νερό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτή η ευαισθησία διορθώνεται εύκολα με το σχολαστικό στέγνωμα του μαχαιριού σας μετά το πλύσιμο στη βρύση.
Ατσάλι Δαμασκού
Το ατσάλι Δαμασκού είναι ένα πολυτελές κράμα που συναντάται συχνά στα ιαπωνικά μαχαίρια κουζίνας . Εκείνα των σεφ με αστέρια Michelin και των διάσημων εστιατορίων. Αυτός ο χάλυβας αποτελείται από έναν πολύ σκληρό πυρήνα, ο οποίος φιλοξενεί πιο μαλακά στρώματα χάλυβα. Το αποτέλεσμα είναι οι όμορφες κυματιστές γραμμές στη λεπίδα. Με την αυξημένη σκληρότητα, η λεπίδα κόβει με εξαιρετική, μακράς διάρκειας ακρίβεια, απαλλάσσοντάς σας από τους περιορισμούς του ακονίσματος. Ένα ιαπωνικό μαχαίρι Damascus θα πρέπει να καθαρίζεται με το χέρι για να διατηρείται η εξαίσια φυσική του διακόσμηση και οι αξιοσημείωτες ιδιότητές του.
Κεραμικά
Τα κεραμικά μαχαίρια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Προσφέρουν ορισμένα διόλου ευκαταφρόνητα πλεονεκτήματα: κοφτερές ακμές και υγιεινές κοπές. Από την άλλη πλευρά, το υλικό αυτό είναι πιο εύθραυστο και επομένως πιο εύθραυστο, γεγονός που αποτρέπει ορισμένους μάγειρες από το να κάνουν το βήμα. Λεπτομέρειες